Hyvät ilmat

Mariana, Alma, Eliel, Agus, Teemu ja Timo Argentiinassa

domingo, octubre 29, 2006

Grillausta monella tasolla

Kukyn ja Pacon asado oli taas aivan loistava. Enpä oo aikoihin ahminut itseäni niin täyteen niin hyvää lihaa.

Oli myös kiva päästä pitkästä aikaa juoksemaan ennen sitä. Kun molemmat lapset onnistuivat nukahtamaan ja Mariana heräsi, huristin bussilla 160 Ciudad Universitariaan elikä UBAn pohjoiselle kampukselle, jossa vaikuttavan 60-lukulaisissa laatikoissa toimivat Facultad de ciencias exactas sekä Arquitectura y diseño tai jotakin sinne päin, joka tapauksessa siellä Marianakin opiskeli. Paviljongit ovat todellakin uskomattoman hirveitä rakennuksia ja nousevat keskeltä vehreää Rio de la Platan rantamaastoa. Piipahdin sen verran viimeisessä paviljongissa sisällä, että pääsin näkemään sikäläisen ylioppilaskunnan vaalien mainoksia, joita ala-aula oli täynnä.

Halusin juoksemaan Parque de los niñosiin ja heti siitä Vicente Lopezin puolella jatkuvaan Paseo de la costaan, mutta sitä varten minun pitikin kävellä Ciudad universtariasta kilometri-pari pohjoiseen moottoritien reunaa, elikä jatkossa tuonne päin juoksemaan mennessä on kyllä parempi hankkiutua jollain bussilla lähemmäksi. Rantaa pitkin ei päässyt kun se oli taas kerran liian täynnä yksityisiä ja muita aidattuja clubeja elikä urheilupuistoja ja jotain laivaston koulutus- ja urheilukenttiä.

Mutta Parque de los niñosista etiäppäin oli hienoa juosta joenrannan tuntumassa ja isoilla nurmikentillä, kerrankin poissa rakennusten välisistä kuiluista joissa enin aika kaupungissa aina tuntuu menevän, ja ilman jatkuvaa liian liikenteen tuottamaa pakokaasu- ja melusaastetta. Joelta tuleva tuuli myös viilensi mukavasti.

Pilvisestä aamusta huolimatta tuuli oli tosiaan tarpeen, koska pilvet olivat hävinneet jonnekin juuri juostessani aurinko porotti pilvettömältä taivaalta. Ei ollut kuuma, joten en ollenkaan hoksannut kuinka huono idea olikaan ollut unohtaa sekä hattu että aurinkovoide kotiin :)

Nyt menee sitten sunnuntai naamaa ja kämmeniä aloe veralla sivellessä.

Jatkossa taidan koittaa mennä juoksemaan Costanera suriin, joka on kaupungin ehdottomasti suurin ja kaunein viheralue ja suht lähellä meidän metrolinjamme elikä B:n lähtöpistettä. Hassua tosin että pitää kulkea microcentron elikä ydinkeskustan läpi sinne päästäkseen.

0 Comments:

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un vínculo

<< Home