Hyvät ilmat

Mariana, Alma, Eliel, Agus, Teemu ja Timo Argentiinassa

sábado, diciembre 09, 2006

Kesä talven keskellä

Ajoittain tuntuu että olen "hemisfäärirajoittunut" (terveisiä kielipoliiseille). 30 asteen helteessä hikoillessa tuntuu oudolta katsella vilkkuvia jouluvaloja ja koristeltuja muovikuusia. Kauppojen joululaulupimputuksetkin enemmän huvittavat kuin ärsyttävät. Lahjapanikointi taitaa tänä vuonna jäädä normaaliakin myöhemmäksi jos siihen fiilikseen edes onnistuu päästä.

Itsenäisyyspäivää vietettiin suurlähettilään järjestämillä koktailkutsuilla. Tarjolla oli mm. lihapullia ja pieniä karjalanpiirakoita, ja orkesteri soitti myös suomalaista musiikkia. Oli vaihtelua nähdä ympärillä kymmeniä suomalaisia, joukossa paljon vaihto-opiskelijoita.

Timo bongasi hyvän ex-pat manifestin. Olen samaa mieltä, että paljon on kiinni omasta asenteesta. Meinaa tosin välillä kärsivällisyys olla koetuksella kun asiat eivät tunnu luistavan. Valitettavasti kielitaitoni ei vielä mahdollista kovin monipuolista rähjäämistä.

Huomiseksi on luvassa aurinkoista ja 32 astetta. Täydellinen sää vietettäväksi ystävien kanssa asadon ja uima-altaan äärellä rauhallisella kesäasunnolla provinssissa. =)

0 Comments:

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un vínculo

<< Home