Hyvät ilmat

Mariana, Alma, Eliel, Agus, Teemu ja Timo Argentiinassa

martes, octubre 31, 2006

Terveiset Teemulta ja Agustinalta

Kiitokset Timolle ja Marianalle kaiken muun lisäksi siitä, että sallivat meidänkin käyttää blogiaan.

Reilut kaksi viikkoa on mennyt todella nopeasti lähinnä tuttuja tapaillessa ja käytännön asioita hoitaessa. Pientä kitkaa on monessa asiassa. Esimerkiksi kotona ei ole vieläkään nettiliittymää kun puhelinyhtiön työntekijät menivät lakkoon. Joten kirjoittelen ainakin toistaiseksi vain töistä sikäli kun ehdin.

Työ- ja vapaa-ajan aikataulujen kanssa on myös haastetta. Sosiaalinen elämä painottuu täällä iltaan; illalliset ja juhlat alkavat yleensä klo 22 tai jopa myöhemmin. Ruokaravintoloihin näkee jonoa arki-iltaisinkin vielä puolenyön jälkeen. Hyvää punaviiniä ei voi vastustaa, joten aamulla on usein tuskaista herätä aikaisin töihin jotta olisi edes muutama tunti yhteistä työaikaa Helsingin toimiston kanssa.

Edellistä ei toki pidä tulkita siten että täällä ryypättäisiin. Mutta vanhuuden mukana tuntuu jo pari lasillistakin lisäävän nukkumishaluja aamulla. :)

1 Comments:

At mar. oct. 31, 03:36:00 p. m. 2006, Anonymous Tuula-mummi said...

Hei Teemu ja kumppanit!

Kiva, että tekin olette päässeet sinne ja nauttimaan keväästä. Helsingissä on tänään kova sade ja tuuli. Eri puolilla maata on ollut kymmenittäin kolareja, sillä talvihan tulee aina yllättäen. Meillä on onneksi jo talvirenkaat.

Oikein hyvät voinnit ja terveisiä myös Agustinalle!

Tuula R

 

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un vínculo

<< Home